• Uwglasvezelbehanger.nl website
 • U bent hier:
  Home Afwerking groene dakplaten
 • Het afwerken van groene dakplaten

 • Het afwerken van groene dakplaten, zoals je die tegenkomt op zolder, vergt meer handelingen dan het afwerken van de andere muren in uw huis. Dat betekent dat het een iets grotere uitdaging vormt, en laten we daar nou net van houden. Dakplaten bevinden zich simpelweg hoger, en daar leggen wij de lat.

  Vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze calculator op basis van het aantal vierkante meter, of maak een afspraak in onze showroom. Hier kunnen wij de mogelijkheden bespreken voor de afwerking van uw woning.

 • De afwerking van groene dakplaten, hoe wij te werk gaan


  Onze aanpak is afhankelijk van het type dakplaten boven uw zolder. Om ze zo strak mogelijk af te kunnen werken maken we gebruik van speciale reinigingstechnieken, die ervoor zorgen dat alle oneffenheden verdwijnen. Een egale afwerking staat of valt met deze stap, en een goed begin is het halve werk.

  We beginnen dan ook goed door de dakplaten te prepareren voor de door u gekozen behang of bedekking. Dit doen we door de platen te behandelen met reinigingsmiddelen, waardoor de door u gekozen afwerking de kans krijgt om goed aan de platen te hechten. U hebt de keuze uit glasvliesbehang, glasvezelbehang en schilderwerk. We denken graag met u mee over de optie die het beste op uw wensen aansluit.

  Ook groene dakplaten zijn zeer geschikt voor afwerking. Uw zolder wordt daarmee een stuk lichter. Groene dakplaten vergen extra stappen in de voorbereiding en laten zich niet zomaar afwerken. De platen zijn geïmpregneerd en hebben daarom een groene kleur. In sommige gevallen is het voldoende om ze dubbel te reinigen voordat we ze kunnen afwerken, en in andere gevallen plaatsen we een dunne gipsplaat voor de dakplaat. Dit is afhankelijk van het type groene platen op uw zolder. We passen daarmee onze werkwijze op uw situatie aan, omdat elke zolder anders is en we u het beste resultaat willen geven. Uiteindelijk stelt dat u in staat om zo lang mogelijk van de gekozen afwerking te kunnen genieten.

  Als de dakplaten eenmaal klaar zijn om te worden afgewerkt, komt ons vakmanschap als schilder en behanger om de hoek kijken. Wij zien erop toe dat enkel de beste materialen worden gebruikt en u bepaalt de kleur. Op die manier creëren we samen met u de perfecte ambiance voor uw zolder, of deze nou wordt gebruikt als slaapkamer, als studeerplek of als opslagruimte.

  Benieuwd naar de kosten voor de afwerking van groene dakplaten?


  Vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze calculator op basis van het aantal vierkante meter, of maak een afspraak in onze showroom. Hier kunnen wij de mogelijkheden bespreken voor de afwerking van uw woning.