• Uwglasvezelbehanger.nl website
 • U bent hier:
  Home Glasvezelbehang
 • Glasvezelbehang is verkrijgbaar in verschillende dessins

 • Glasvezelbehang is behang waarbij de structuur zichtbaar is, zoals u in het voorbeeld kunt zien.

  Glasvezelbehang is er in verschillende dessins, van een fijne tot een grove structuur. Glasvezelbehang werkt scheuroverbruggend, is sterk en erg brandveilig. Hierdoor is het een zeer populair product.

  Toch zijn er veel goedkope varianten op de markt die er voor zorgen dat u niet het maximale uit uw wandafwerking kunt halen. Wij gebruiken uitsluitend glasvezelbehang van ProGold, dit behoort tot het topsegment van de markt.

  Door hoogwaardige producten te gebruiken in de afwerking kunnen wij de kwaliteit garanderen. Uw wanden worden strak opgeleverd en deze zullen hun uitstraling langer behouden.

  De voordelen van glasvezelbehang

  Glasvezelbehang draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw woning, maar heeft ook vele andere voordelen die de kwaliteit van uw woning verhogen. Wij hebben de voordelen van glasvezelbehang voor u op een rijtje gezet.

  • Glasvezelbehang overbrugt kleine scheuren en barsten

  Wanden hebben veel te verduren. Hierdoor ontstaan er bij de meeste woningen op den duur scheuren in de wanden. Glasvezelbehang beschermt uw wanden tegen het ontstaan van kleine scheuren en barsten. Zo is glasvezelbehang een verrijking voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatiewoningen. Het draagt bij aan de kwaliteit van uw woning, wat een positief effect heeft op de financiële waarde.

  Om ervoor te zorgen dat het glasvezelbehang ook daadwerkelijk bijdraagt aan de kwaliteit van uw woning, is het belangrijk dat het op de juiste manier wordt aangebracht. Daarnaast is de kwaliteit van het materiaal enorm belangrijk.

  • Glasvezelbehang is te combineren met sauswerk

  Glasvezelbehang is prima te combineren met sauswerk. Om u het topsegment van de markt aan te kunnen bieden zijn wij de samenwerking aangegaan met Sigma Coatings en SPS. De verfsystemen van Sigma maken het mogelijk dat u een keuze kunt maken uit een uitgebreid assortiment aan kleuren. Vrijwel iedere kleur is mogelijk. Vindt u het lastig om de juiste kleurencombinaties te vinden die bij uw woning passen? Ga dan naar de kleureninspiratiepagina. Daarnaast zijn onze vakmannen voorzien van een kleurenwaaier. Zo kunt u ter plekke de juiste kleur aan ons doorgeven.

  • Glasvezelbehang is allergievrij en schoon te maken

  Het glasvezelbehang dat wij hanteren is voorzien van een gelijkmatige vezelstructuur. Deze vezelstructuur zorgt ervoor dat organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen. Dit is niet alleen hygiënisch, maar zorgt er ook voor dat uw wanden allergievrij worden.

  Daarnaast is het glasvezelbehang eenvoudig schoon te houden. In ruimtes waar u meer waarde hecht aan hygiëne adviseren wij gebruik te maken van Sigmapearl Clean Matt. Dit verfsysteem heeft een hogere schrobvastheid waardoor uw wanden nog beter te reinigen zijn. Hierdoor zullen zelfs de meest hardnekkige vervuilingen verleden tijd zijn.

  • Glasvezelbehang is draagt bij aan de veiligheid van uw leefomgeving

  Voor de afwerking van uw woning hanteren wij glasvezelbehang van het merk ProGold. Ons glasvezelbehang is voorzien van zowel het ISO-certificaat als het internationale Öko-Tex certificaat klasse 1. De ISO-certificering is verkregen vanwege de brandvertragende werking. De norm Öko-Tex 100 is ‘s werelds leidinggevend ecolabel voor textielmateriaal, wat garandeert dat het geteste en gecertificeerde product vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

  • Glasvezelbehang gaat langer mee dan gewoon behang

  Glasvezelbehang is voorbehandeld met speciale impregneer, waardoor het behang flexibel en sterk is. Dit, in combinatie met een afwerking van SPS Multimat, zorgt ervoor dat uw wanden weer jaren mee kunnen. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste afwerking die bij uw woning past.