• Uwglasvezelbehanger.nl website
 • U bent hier:
  Home Glasvliesbehang
 • Glasvliesbehang is een ideaal product voor uw woning

 • Glasvliesbehang heeft een gladde structuur zoals u hier in het voorbeeld kunt zien

  Glasvliesbehang is glasvezelbehang met een egale structuur. Door uw muren te behangen met glasvliesbehang, zorgen wij ervoor dat uw wanden er strak en glad uit komen te zien. Daarnaast zorgt glasvliesbehang ervoor dat uw wanden brandveilig en stootvast worden. Glasvliesbehang is de ideale ondergrond om diverse muurverfafwerkingen op aan te brengen. Dit is een perfecte manier om de kwaliteit van uw wand te verhogen en de uitstraling te verbeteren.

  Wat zijn de voordelen van glasvliesbehang?

  Het toepassen van glasvliesbehang heeft vele voordelen voor zowel het aanzicht als de kwaliteit van uw leefomgeving. Om het u makkelijk te maken hebben wij de voordelen van glasvliesbehang voor u op een rijtje gezet.

  • Glasvliesbehang overbrugt kleine scheuren en barsten

  Glasvliesbehang is toe te passen op diverse ondergronden, zoals gipskarton, gestucte of betonnen wanden. Hierdoor is het een ideaal product voor zowel nieuwbouw- als renovatiewoningen. Het zorgt ervoor dat kleine scheuren en barsten in uw wand verleden tijd zijn. Om een perfect glad resultaat te behalen, is vakmanschap en professioneel materiaal vereist. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig glasvliesbehang en hoogwaardige afwerkingsproducten zorgen wij ervoor dat uw wanden lang mooi blijven en zeer stootvast worden.

  • Glasvliesbehang is overschilderbaar

  Om uw wanden te voorzien van een mooie egale en strakke afwerking maken wij gebruik van de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Hierdoor zijn wij in staat om u een uitgebreid assortiment in wandafwerking aan te bieden. Zo vinden wij samen met u de kleur en verfsoort die bij uw toepassing past. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw wandafwerking? Bekijk onze kleurinspiratiepagina. Dankzij de afwerking met verfsystemen van Sigma Coatings en SPS blijven uw wanden langer mooi.

  • Glasvliesbehang is duurzaam & allergievrij

  Door alleen gebruik te maken van glasvliesbehang van hoge kwaliteit, kunnen wij garanderen dat deze beschikt over een gelijkmatige structuur. Wij zijn in staat om oneffen muren of muren met scheuren piekfijn te renoveren. Uw muren worden duurzaam, hygiënisch en krijgen weer een prachtige uitstraling. Daarnaast is glasvliesbehang van ProGold allergievrij, waardoor organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen.

  • Glasvliesbehang is brandveilig en vrij van schadelijke stoffen

  Ons glasvliesbehang is ISO-gecertificeerd en werkt brandvertragend. Bovendien is het glasvliesbehang voorzien van het internationale Öko-Tex certificaat klasse 1. De norm Öko-Tex 100 is ‘s werelds meest leidinggevende ecolabel voor textielmateriaal, wat garandeert dat het geteste en gecertificeerde product vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

  • Glasvliesbehang blijft langer mooi

  Speciale impregneermiddelen maken het glasvliesbehang flexibel en sterk. waardoor uw wanden langer mooi blijven. Hiermee voorkomt u dat uw wanden over een aantal jaren hun uitstraling verliezen. Door de juiste afwerking te kiezen, zorgt u ervoor dat het glasvliesbehang nog beter beschermd wordt en nog langer mee gaat. Wij helpen u graag bij deze keuze.