• Uwglasvezelbehanger.nl website
 • U bent hier:
  Home Glasweefselbehang
 • Glasweefselbehang, een veelzijdig product!

 • De verschillende soorten glasweefselbehang die er zijn, namelijk glasvezelbehang en glasvliesbehang

  Glasweefselbehang is een enorm populair. Met name in nieuwbouwwoningen is glasweefselbehang een veelgebruikt product. Er zijn verschillende soorten glasweefselbehang op de markt, namelijk:

  • Glasweefselbehang in een compleet egale structuur (oftewel glasvliesbehang);
  • Glasweefselbehang dat verkrijgbaar is in verschillende dessins (glasvezelbehang).

  Pas op voor slechte kwaliteitssoorten glasweefselbehang

  Het is belangrijk dat u zich verdiept in het soort glasweefselbehang dat er aangeboden wordt. Er zijn namelijk veel goedkope varianten van op de markt. Deze goedkope varianten glasweefselbehang zijn vaak:

  • Erg dun, wat de kwaliteit en de scheuroverbruggende werking niet ten goede komt;
  • Slecht voorgesausd, waardoor het behang vaker overgesausd moet worden, waardoor de kosten voor het sauzen hoger uitvallen;
  • Voorzien van slechte rafelende randen, waardoor het resultaat van de eindafwerking vaak tegenvalt.

  Kies voor glasweefselbehang van hoge kwaliteit

  Wij gebruiken uitsluitend glasweefselbehang van het merk ProGold. ProGold is een merk glasweefselbehang wat behoort tot het topsegment van de markt. Vervolgens werken wij de wanden af met de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Deze kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat wij u de garantie kunnen geven dat uw wanden weer jaren meegaan. Uw wanden worden strak opgeleverd en deze zullen hun uitstraling lang behouden.

  De voordelen van glasweefselbehang:

  • Glasweefselbehang voorkomt het ontstaan van kleine scheuren en barsten

  Of uw wanden nou van gipskarton, metalstud of van beton zijn, de ondergrond speelt voor het aanbrengen van glasweefselbehang geen rol. Mede hierdoor is het een veel gebruikt product voor zowel nieuwbouw- als renovatiewoningen. Daarnaast biedt glasweefselbehang bescherming van uw wanden. De structuur van het glasweefselbehang zorgt ervoor dat kleine scheuren en barsten in de wand verleden tijd worden. Hierbij is het gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal enorm belangrijk. De dikte van het materiaal bepaalt onder andere in welke mate de wanden beschermd worden. Hoe dikker het glasweefselbehang, hoe beter de scheuroverbruggende werking. Daarnaast is vakmanschap enorm belangrijk bij het aanbrengen van glasweefselbehang, indien u waarde hecht aan een strakke afwerking.

  • Glasweefselbehang is overschilderbaar

  Om een mooie egale en strakke afwerking van uw glasweefselbehang te kunnen garanderen, maken wij gebruik van de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Wij kunnen u een uitgebreid assortiment bieden, waardoor u in staat bent om de perfecte kleurencombinaties te vinden die bij uw woning passen. Mocht u nog geen keuze hebben kunnen maken dan helpen wij u graag ter plekke bij deze keuze. Al onze behangers zijn voorzien van een Sigma kleurenwaaier en zijn in staat om u van deskundig advies te voorzien.

  Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw wandafwerking? Bekijk dan onze kleurinspiratie pagina. Door uw wanden af te werken met de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS zullen uw wanden langer mooi blijven!

  • Hygiënisch & allergievrij glasweefselbehang

  Het kwalitatief hoogwaardige behang dat wij u kunnen aanbieden beschikt over een gelijkmatige vezelstructuur. Een vaak vergeten bijkomstigheid van glasweefselbehang is dat het behang allergievrij is, omdat organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen.

  Daarnaast zorgt een afwerking met Sigmapearl Clean Matt ervoor dat uw wanden volledig afneembaar zijn met zowel water, als speciale reinigingsmiddelen. Zo zorgt u ervoor dat uw woning weer de uitstraling krijgt die het verdient! Vraag ons naar de mogelijkheden hiervan.

  • Brandveilig en vrij van schadelijke stoffen

  Het glasweefselbehang dat wij leveren van ProGold is ISO-gecertificeerd wat inhoud dat het brandvertragend werkt. Hierdoor draagt het glasweefselbehang bij aan de veiligheid van uw leefomgeving.

  Daarnaast is het glasweefselbehang voorzien van het internationale Öko-Tex certificaat klasse 1. De norm Öko-Tex 100 is ‘s werelds leidinggevend ecolabel voor textielmateriaal, wat garandeert dat het geteste en gecertificeerde product vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

  • Glasweefselbehang blijft langer mooi dan gewoon behang

  Het glasweefselbehang is voorzien van speciale impregneer wat ervoor zorgt dat het glasweefselbehang flexibel en sterk wordt. Hierdoor blijven uw wanden langer mooi en voorkomt u dat uw wanden hun uitstraling verliezen.