• Uwglasvezelbehanger.nl website
 • U bent hier:
  Home Renovlies behang
 • Renovlies behang beschermt uw woning

 • Een voorbeeld van hoe renovlies behang, met een gladde structuur, eruit ziet

  Renovlies behang wordt ook wel glasvliesbehang genoemd. Het is glasweefselbehang waarbij de structuur van het behang niet zichtbaar is. Het is dus een ideaal product voor eenieder die kiest voor een gladde, strakke afwerking. Wij hanteren alleen renovlies behang van het merk ProGold dat al eenmalig voorgesausd is. Dit heeft als voordeel dat wanneer u ervoor kiest om uw wanden te laten sauzen, het vaak maar één keer gesausd hoeft te worden, waardoor u kosten bespaart!

  De afwerking van renovlies behang

  Voor de afwerking van het renovlies behang maken wij gebruik van de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS. Sigma Coatings is een topmerk met ruim 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van verfsystemen. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat u de hoogste kwaliteit te bieden op het gebied van wandafwerking. Dit in combinatie met renovlies behang van ProGold zorgt ervoor dat uw wanden veel langer mooi blijven!

  Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw wandafwerking? Bekijk onze kleurinspiratiepagina.

  De voordelen van renovlies behang op een rijtje gezet:


  Renovlies behang beschermt uw wanden


  Renovlies behang wordt vaak genoemd als alternatief van stucwerk. Een misleidende uitspraak die vaak gebruikt wordt, maar helaas niet kloppend is. Renovlies behang is namelijk geen vervanger van stucwerk, maar dient ter bescherming van het stucwerk. Beschadigde wanden zullen eerst voorzien moeten worden van stucwerk, om vervolgens afgewerkt te kunnen worden met renovlies behang. Renovlies behang verkleint de kans op scheuren en andere oneffenheden in de wand. Hierdoor blijven uw wanden mooi glad waardoor uw wanden na een aantal jaren opnieuw gesausd kunnen worden en er weer zo goed als nieuw uitzien.

  Renovlies behang is toe te passen op verschillende ondergronden


  Renovlies behang kan geplakt worden op verschillende ondergronden, mits deze niet beschadigd zijn. Zo is het mogelijk om, renovlies behang te plakken op gipskarton, stucwerk te voorzien van renovlies behang of renovlies behang toe te passen op betonnen wanden. Dit maakt het een ideaal product voor zowel nieuwbouw- als renovatiewoningen.

  Renovlies behang is hygiënisch & allergievrij


  Door alleen gebruik te maken van renovlies behang van hoge kwaliteit, kunnen wij garanderen dat deze beschikt over een gelijkmatige structuur. Hierdoor is renovlies behang van ProGold allergievrij, omdat organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen.

  Wanneer u ervoor kiest om uw wanden te voorzien van Sigmapearl Clean Matt is het mogelijk om het renovlies behang te reinigen met water of speciale schoonmaakmiddelen. Hierdoor blijven uw wanden nog langer mooi, waardoor uw woning de uitstraling krijgt die het verdient! Ideaal wanneer u een hond of kinderen heeft.

  Renovlies behang is brandveilig en vrij van schadelijke stoffen


  Ons renovlies behang van het merk ProGold is voorzien van een ISO certificaat, wat inhoudt dat het behang brandvertragend werkt. Hierdoor draagt het behang ook bij aan de veiligheid van uw leefomgeving.

  Bovendien is renovlies behang vrij van schadelijke stoffen die een gezondheidsrisico vormen voor de mens. Dit kunt u zien aan het internationale Öko-Tex certificaat klasse 1. De norm Öko-Tex 100 is ‘s werelds meest leidinggevende ecolabel voor textielmateriaal.