• Uwglasvezelbehanger.nl website
 • U bent hier:
  Home Scanbehang
 • Scanbehang

 • Scanbehang, ook wel glasvliesbehang genoemd, is glasweefselbehang van gladde structuur

  Scanbehang heeft vele benamingen waaronder glasvezelbehang, glasvliesbehang, glasweefselbehang en renovliesbehang. Eén van deze benamingen heeft u vast wel eens voorbij horen komen. Scanbehang is enorm populair, maar wat is de reden dat scanbehang zo populair is? Met scanbehang kunnen barsten, scheuren en gehele muren versterkt worden. Hierdoor blijven uw wanden langer mooi waardoor u langer van het resultaat kunt genieten. Als het gaat om scanbehang maken wij onderscheid tussen twee verschillende soorten, namelijk: Glasvliesbehang en glasvezelbehang.


  Glasvliesbehang - scanbehang


  Veel mensen kiezen voor structuurloos scanbehang. De structuurloze versie van scanbehang wordt ook wel glasvliesbehang genoemd. Het scanbehang dat wij gebruiken is van het merk ProGold. Hierdoor kunnen wij garanderen dat ons scanbehang van hoge kwaliteit is. Door uw muren te behangen met dit soort scanbehang zorgen wij ervoor dat uw wanden er strak en glad uit komen te zien. Daarnaast zorgt scanbehang ervoor dat uw wanden brandveilig en stootvast worden. Scanbehang is de ideale ondergrond om diverse muurverf afwerkingen op aan te brengen. Dit is een perfecte manier om de kwaliteit en uitstraling van uw wand te verhogen.

  Glasvezelbehang - scanbehang


  Wanneer uw voorkeur uitgaat naar scanbehang waarbij de structuur van het weven zichtbaar is, kunt u beter kiezen voor glasvezelbehang. Dit scanbehang is er in verschillende dessins, van een fijne tot een grove structuur. Scanbehang werkt scheuroverbruggend, is sterk en erg brandveilig. Hierdoor is het een zeer populair product. Toch zijn er veel goedkope varianten op de markt die er voor zorgen dat u niet het maximale uit uw wandafwerking kunt halen. Wij gebruiken uitsluitend scanbehang van het merk ProGold. ProGold behoort tot het topsegment van de markt. Door hoogwaardige producten te combineren met een professionele afwerking kunnen wij de kwaliteit garanderen. Uw wanden worden strak opgeleverd en deze zullen hun uitstraling langer behouden.